TVC Breda

Sportpark De Kwakkelhut
Kwakkelhutstraat 102-104
4814 KR Breda
Er zijn 14 leden fan van TVC Breda.

Foto's

Over TVC Breda

Onder de rook van het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda, zag TVC Breda op 3 maart 2005 het levenslicht. TVC, dat zelf sinds 1939 door het leven ging als Tarcicius Voetbal Club, werd opgericht door broeder Alphonso van de gelijknamige Tarcicius school aan de lunetstraat. In 2005 verlieten de oranjehemden het sportpark aan de Talmastraat, om zijn thuisduels af te werken in de wijk Tuinzigt.

Uiteindelijk fuseerde TVC met PTT Breda dat later, door de privatisering van de Telecomsector, VV Breda heette. De in 1941 opgerichte 'postbodevereniging' acteerde zijn thuisduels altijd op zaterdag in de wijk Brabantpark nabij het voormalige Casino.

De kwakkelhutstraat in Tuinzigt is heden ten dage de vesting voor de fusieclub. Naast twee grasvleden, beschikken de paarshemden ook over een kunstgrasveld. En tot succes kwam TVC Breda onlangs ook. Het eerste elftal promoveerde?twee jaar geleden?via de nacompetitie naar de vierde klasse van het zondagvoetbal en is nu derdeklasser na de titel van afgelopen seizoen.

Overzicht teams
Zondag 1(Derde Klasse B), 2, 3 en 4.
Zaterdag 2, 3 en 4.

Deelnemende competities

PosCompetitieWedWinstGelijkVerl.VoorTegen+/-Pnt.
12 Zondag Derde Klasse B 0 0 0 0 0 0 0 0
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia