RKVV JEKA

Sportpark Tussen de Leijen
Beukenlaan 21
4854 TA Bavel
Er zijn 3 leden fan van RKVV JEKA.

Foto's

Over RKVV JEKA

Terwijl JEKA al zijn tocht door het Bredase voetbal maakte, sloten in 1937 de Rooms Katholieke scholen SLM, SSV en St. Gomarus aan bij de al bestaande vereniging. De letters RKVV prijken sindsdien voor de clubnaam van Jeugdig Enthousiasme Kan Alles. Gezien de verschillende kleuren van de scholen, zijn de clubkleuren daaraan te danken.

De Tricolores
(rood-wit-blauw) zijn het vaakst gezien op sportpark 'De Molengracht', nabij het Amphia Ziekenhuis te Breda. Sinds 2008 kruisen de JEKA-teams hun degens op sportpark 'Tussen de Leijen', dat geografisch gezien toch echt in de Bredase gemeente Bavel ligt.

Het vlaggenschip van het zondagvoetbal promoveerde het laatste decennium liefst driemaal en liep zelfs op een haar na promotie mis naar de hoofdklasse. Met een ledenbestand (1500+), dat geen enkele Bredase club kan overtreffen, zit de groei er nog steeds in. Heikel punt is het misschien wel het?te kleine doch zeer fraaie?complex, daar er om en nabij de velden niets meer bij mag worden gebouwd.

Overzicht teams
JEKA 1(Zondag Tweede Klasse E), 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17.
JEKA Dames 1.

Deelnemende competities

PosCompetitieWedWinstGelijkVerl.VoorTegen+/-Pnt.
4 Zondag Tweede Klasse E 0 0 0 0 0 0 0 0
  • Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia