Weekindeling

Hier vindt U de weekindeling: van dag tot dag beschreven wat er op deze website verschijnt!

MAANDAG:
Alle wedstrijdverslagen online, inclusief uitslagen, doelpuntenmakers en foto`s, video`s of andere bijzonderheden

DINSDAG: `SAMBA Speler van de week`, `KeepersTalent van de week` en `De VIB Beste 11 van de week`.

Elke dinsdag krijgt er een speler de grote eer om verkozen te worden tot Speler van de week. Als cadeau krijgt hij van onze sponsor een wedstrijdbal cadeau.

Ook een keeper is een gelukkige prijswinnaar, daar hij van KeepersTalent Breda een flink cadeau krijgt.

WOENSDAG: Groot interview/artikel speler

De woensdag reserveren wij voor een groot artikel over een speler of trainer in het Bredase voetbal. Dit interview is exclusief, zoals alles op onze website, en belooft veel goeds.

DONDERDAG: Voorbeschouwingen/programma speelweekend

Om U klaar te stomen voor het weekend, publiceren wij elke donderdag de voorbeschouwingen op de speelronden van zaterdag en zondag. Daarin staan ook de volledige programma`s van die dagen inclusief aanvangstijden.

VRIJDAG: SAMBA-uitreiking en KeepersTalent-uitreiking

Elke vrijdag poseert de op dinsdag gekozen `SAMBA Speler van de week` met zijn wedstrijdbal en het `KeepersTalent van de week` met zijn waardecheque. Wij maken de foto, tekenen een korte reactie op en tonen deze aan al onze bezoekers.

ZATERDAG: Verslagen zaterdagclubs (inclusief NAC Breda en foto`s van Jos Thommassen).

Alle zaterdagclubs komen uiteraard in actie op de zaterdag en dus zorgen wij op die dag voor alle wedstrijdverslagen. Surf elke zaterdag dus steevast naar dit medium!

Ook NAC krijgt uiteraard op deze amateurvoetbalsite. Onze fotograaf Jos Thommassen is elk thuisduel in het stadion om voor jullie de leukste fotoseries te schieten. Wij zorgen voor een verslag en eventueel exclusieve reacties van NAC-spelers.

ZONDAG: Alle uitslagen van alle zondagclubs online inclusief doelpuntenmakers van diezelfde middag. In de loop van de avond volgen de wedstrijdverslagen.

De zondag is heilig en staat in het teken van alle wedstrijdverslagen van alle Bredase zondagclubs. Wij proberen alle uitslagen, doelpuntenmakers, reacties en verslagen zo snel als het kan te publiceren!

Tot slot is er op elke dag van de week, heel het jaar door, vanzelfsprekend ruimte voor breaking news, bijzondere actualiteit en allerlei andere zaken als sponsornieuws, advertorials en de door ons georganiseerde voetbaltoernooien. Kortom, houd Voetbalinbreda.nl elke dag scherp in de gaten!

 

HIERONDER VINDT U ONS TEAM:Mica de Montigny

Eigenaar/Hoofdredacteur

Jos Thommassen

Fotograaf

Daniel Lens

Vrijwilliger

  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia