Weekindeling

Hier vindt U de weekindeling: van dag tot dag beschreven wat er op deze website verschijnt!

MAANDAG:
De `VIB` Beste 11 van de week.

Na elke speelronde maken wij zoals altijd een fictief team, waarin wij de beste spelers van de afgelopen speelronde posteren. Deze elf sterren krijgen elke maandag dus een ereplaats in de `VIB` (Voetbal in Breda) Beste 11 van de week.

DINSDAG: `SAMBA Speler van de week` en `McDonald`s Team van de week`.

Elke dinsdag krijgt er een speler de grote eer om verkozen te worden tot Speler van de week. Als cadeau krijgt hij van onze sponsor een wedstrijdbal cadeau.

Ook het team dat in het speelweekend de beste prestatie leverde, krijgt een eretitel: `McDonald`s Team van de week`. Onze hoofdsponsor looft bonnen uit, die het winnende eerste elftal in Breda aann een jeugdteam (F- of E-jeugd) mag geven. Zij mogen dan gratis genieten van heerlijke Happy Meals in elk McDonald`s Breda-restaurant naar keuze.

WOENSDAG: Groot interview/artikel speler of trainer en de `100% Voetbal Breda-Challenge` (video).

De woensdag reserveren wij voor een groot artikel over een speler of trainer in het Bredase voetbal. Dit interview is exclusief, zoals alles op onze website, en belooft veel goeds.

Onze redactie gaat op woensdag voortaan een video-item te publiceren. De `100% Voetbal Breda-Challenge`.

DONDERDAG: Voorbeschouwingen/programma speelweekend én column/blog van de hoofdredacteur.

Om U klaar te stomen voor het weekend, publiceren wij elke donderdag de voorbeschouwingen op de speelronden van zaterdag en zondag. Daarin staan ook de volledige programma`s van die dagen inclusief aanvangstijden.

Daarnaast schrijft onze hoofdredacteur, Mica de Montigny, elke donderdag een column over een onderwerp in het Bredase voetbal dat de gemoederen bezig aan het houden is.

VRIJDAG: SAMBA-uitreiking en het nieuwe sponsor-item `In de Mac met:`

Elke vrijdag poseert de op dinsdag gekozen `SAMBA Speler van de week` met zijn wedstrijdbal. Wij maken de foto, tekenen een korte reactie op en tonen deze aan al onze bezoekers.

Nieuw is het item `In de Mac met:`. Wij nodigen een speler uit in het Bredase voetbal om naar een McDonald`s Breda-restaurant te komen, iets te eten of te drinken, terwijl we hem enkele leuke en pikante vragen stellen. De uitomst? Die zien jullie elke vrijdag terug op deze website.

ZATERDAG: Verslagen zaterdagclubs (inclusief NAC Breda en foto`s van Jos Thommassen).

Alle zaterdagclubs komen uiteraard in actie op de zaterdag en dus zorgen wij op die dag voor alle wedstrijdverslagen. Surf elke zaterdag dus steevast naar dit medium!

Ook NAC krijgt uiteraard op deze amateurvoetbalsite. Onze fotograaf Jos Thommassen is elk thuisduel in het stadion om voor jullie de leukste fotoseries te schieten. Wij zorgen voor een verslag en eventueel exclusieve reacties van NAC-spelers.

ZONDAG: Alle wedstrijdverslagen van alle zondagclubs online.

De zondag is heilig en staat in het teken van alle wedstrijdverslagen van alle Bredase zondagclubs. Wij proberen alle uitslagen, doelpuntenmakers, reacties en verslagen zo snel als het kan te publiceren!

Tot slot is er op elke dag van de week, heel het jaar door, vanzelfsprekend ruimte voor breaking news, bijzondere actualiteit en allerlei andere zaken als sponsornieuws, advertorials en de door ons georganiseerde voetbaltoernooien. Kortom, houd Voetbalinbreda.nl elke dag scherp in de gaten!

 

HIERONDER VINDT U ONS TEAM:Mica de Montigny

Eigenaar/Hoofdredacteur

Jos Thommassen

Fotograaf

Daniel Lens

Vrijwilliger

  • Sponsor SAMBA
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor De Video Analist
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia