`Sterren van Morgen` verslaan Advendo

Zondag 08 januari 2012, 18:33, door Mica de Montigny. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

De 'Sterren van Morgen', een Bredaas project voor jonge talentvolle voetballers met uiteenlopende ambities, hebben zondag afgerekend met vierdeklasser Advendo. De ploeg van coach Edwin Kock verloor met 0-2 van de mengelmoes der Bredase beloften. INCLUSIEF VIDEO.

De 'nieuwjaarswedstrijd' op sportpark Kadijkje trok uiteindelijk toch nog wat belangstelling. Zo waren er wat familieleden, maar was ook de zondagtak van Barça aandachtig toeschouwer. Vast met het oog op volgende week, als Advendo met buurtrivaal Barça gaat uitvechten wie de beste is van Breda-Noord. In een oefenduel weliswaar.

Hoofdonderwerp was de ploeg Sterren van Morgen. Met Amine Bakbachi, die samen met zijn vader als grondlegger van de beweging fungeert, was die formatie te sterk voor Advendo. De bonte verzameling van Advendo, Barça, TVC Breda en PCP-spelers zoals Otje Houba, Kasthuran Chelliah en Khalid Bittich, namen direcht het initiatief, maar kregen wel een penalty tegen. Topscorer Joey van der Rijk werd echter de baas gespeeld door PCP-keeper Jayrson Fereira da Silva, want die goalie bokste de inzet knap weg (zie video onder het verslag). Leuk detail: ook broertje en A-junior Manuel zat bij hem in het team zondag.

Na de pauze floot de arbiter wederom voor een strafschop, ditmaal voor de Sterren van Morgen. TVC-international Mihayrick Hieronimus schoot de pingel, met hulp van reservedoelman Aron van Nijnatten stijf in de winkelhaak (zie video onder het verslag). Haris Hasanovic, een zeventienjarig talent van JEKA A1, zorgde met een schuiver voor de nekslag en de enigszins verrassende zege in Breda-Noord: 0-2.



Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia