SAMBA Speler van de week: Kevin Visser

Dinsdag 30 januari 2018, 16:00, door Redactie.

De SAMBA Speler van de week van speelronde 13 is bekend. Kevin Visser, aanvaller van The Gunners, was zaterdag in 4C de man van wie TSVV Merlijn nachtmerries kreeg.Visser kende net als The Gunners een wisselvallige eerste seizoenshelft vol ups and downs, maar 2018 kon niet beter beginnen voor hem en zijn equipe. In Tilburg, op het veld van de studentenploeg Merlijn, werd het maar liefst 5-1 voor de Bredanaars. De rappe Visser was bij alle doelpunten betrokken en scoorde zelf een hattrick, waardoor de ploeg van trainer Mark Schuiten een heerlijk weekend kon vieren. Visser is aan, hopelijk trekken hij en The Gunners dit door richting de lente. In de Haagse Beemden schijnt het zonnetje in elk geval al.

Voetbalinbreda.nl reist later af naar sportpark het Hooghuys om hem een wedstrijdbal van onze sponsor te overhandigen. Daar komt natuurlijk ook nog een foto van op onze website!

Klik hier voor het betreffende wedstrijdverslag, waarin Visser zijn prijs verdiende

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia