Voorbeschouwing zondag 4 februari

Vrijdag 02 februari 2018, 11:00, door Redactie.

Alle Bredase zondagclubs komen weer in actie zondagmiddag. Er staat slechts een stadsderby op het programma, maar in alle andere competitie worden er nog veel meer spannende wedstrijden gespeeld. Check hieronder het volledige programma van die dag en alle voorbeschouwingen op die competitieduels.

PROGRAMMA ZONDAG 4 FEBRUARI


UDI '19 - Baronie
Beek Vooruit ZO - Zeelandia-Middelburg
Victoria '03 - Groen-Wit
UVV '40 - FC Bergen
Bavel - TSC
GSBW - JEKA
SAB - DSE
DIA - VCW
SC Hoge Vucht - Be Ready
Raamsdonk - WDS '19
Boeimeer - Dussense Boys
Irene '58 - Terheijden
Advendo - TVC Breda
Neerlandia '31 - PCP

(alle duels starten om 14:30, behalve Beek Vooruit ZO - Zeelandia-Middelburg, die om 14:00)

ZONDAG HOOFDKLASSE B

UDI '19 - Baronie

In Uden werkt laagvlieger Baronie opnieuw een belangrijke strijd af zondagmiddag. UDI '19 is dan gastheer voor een spannend duel in Oost-Brabant. De Bredanaars moeten winnen.

ZONDAG TWEEDE KLASSE E

Beek Vooruit ZO - Zeelandia-Middelburg

Na de nederlaag van vorig weekend bij SC Kruisland wil Beek Vooruit het eerste thuisduel van 2018 winnend afsluiten. Zondagmiddag komt Zeelandia-Middelburg op bezoek.

ZONDAG DERDE KLASSE A

Victoria '03 - Groen-Wit

Bij titelkandidaat Victoria '03 gaat middenmoter Groen-Wit proberen te stunten. De Bredanaars zullen in Oudenbosch alle zeilen bij moeten zetten om dit te bewerkstelligen.

UVV '40 - FC Bergen

Promovendus UVV krijgt zondagmiddag bezoek van degradatiekandidaat FC Bergen. De concurrent uit Bergen op Zoom zal in Ulvenhout een lastige middag krijgen.

ZONDAG DERDE KLASSE B

Bavel - TSC

Een heuse topper zondagmiddag in 3B, als Bavel de degens kruist met TSC. De Oosterhouters staan momenteel onder de Bredase dorpelingen en willen dus ook winnen.

GSBW - JEKA

Koploper JEKA mag zondagmiddag bij degradatiekandidaat GSBW geen uitglijder maken. Enkel onderschatting zou er voor kunnen zorgen dat de Bredanaars punten verliezen.

ZONDAG VIERDE KLASSE B

SAB - DSE

Middenmoter SAB krijgt zondagmiddag DSE over de vloer. De club uit Etten-Leur staat lager dan de Bredase promovendus en dus moeten de Sint Anna Boys zegevieren.

ZONDAG VIERDE KLASSE C

SC Hoge Vucht - Be Ready

SC Hoge Vucht mag zondagmiddag niet opnieuw punten morsen in 4C, anders heeft in korte tijd zijn kopppositie verspeeld. Concurrent Be Ready wordt een pittige kluif.

Boeimeer - Dussense Boys

Boeimeer lijkt in goede vorm te sterken en mag dat zondag bevestigen op sportpark Heksenwiel. Dan komt Dussense Boys op bezoek voor een belangrijke pot voetbal.

DIA - VCW

DIA wil promoveren, VCW wil niet degraderen. Kortom, in Teteringen is DIA de torenhoge favoriet voor de krachtmeting zondagmiddag met de bezoekers uit Wagenberg: game on.

Raamsdonk - WDS '19

WDS lijkt een anoniem seizoen te gaan draaien in 4C, maar als men zondag wint in Raamsdonksveer, van gastheer Raamsdonk, dan gloort er wellicht toch nog hoop aan de horizon.

Irene '58 - Terheijden

In Den Hout neemt Terheijden het zondagmiddag op tegen Irene '58. De bezoekers uit de Gemeente Drimmelen willen winnen en klimmen op de ranglijst.

ZONDAG VIJFDE KLASSE B

Advendo - TVC Breda

Twee clubs die enkele jaren terug zondag derdeklassers waren, maar anno 2018 sportief gezien niet veel meer voorstellen in de kelder van het zondagvoetbal ontmoeten elkaar zondag: Advendo versus TVC Breda.

Neerlandia '31 - PCP

Geen twijfel mogelijk: zondagmiddag moet PCP winnen bij het lager geklasseerde Neerlandia '31. Alleen dan houden de Brabantparkers hun promotiedroom in leven.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia