Seizoen Beek Vooruit ZA al zo goed als mislukt

Zaterdag 03 februari 2018, 22:00, door Redactie.

Beek Vooruit had zaterdag een soort laatste kans om hoop te houden op het verlaten van de laatste plek in 4C. DVO '60 stak daar echter een stokje voor en sloeg een keihard gat van zeven punten.

De zaterdagploeg uit Prinsenbeek lijkt ondanks een handvol aanwinsten van de zondagselectie een beetje verfrist, maar nu men over de helft van de campagne is blijkt de tussenbalans vreselijk. Twee punten uit dertien wedstrijden.

Als de oranjehemden zaterdag in Roosendaal van nummer 12 DVO hadden gewonnen, was het gat met hen slechts een puntje. Door een goal voor en na rust werd het gat echter zeven punten, want de Bredase dorpelingen verloren pijnlijk.

Alle voormalige topspelers zoals Pierre van Hooijdonk, Johan Gabriëls en Eric van de Wiel ten spijt, het wil niet vlotten. Het sympathieke elftal goed ballen, maar slaagt er niet in om resultaat te boeken. Het is te hopen dat er nog een kleine ommekeer komt.

DVO '60 - Beek Vooruit ZA 2-0 (1-0)
1-0 en 2-0 DVO '60.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
    Sponsor Cell Phone Fix
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia