Advendo laat TVC Breda dertien treffers maken

Zondag 04 februari 2018, 17:10, door Redactie.

Hekkensluiter Advendo is zondagmiddag voor schut gezet door TVC Breda. De Bredase middenmoters wonnen de stadasderby van 5B met bizarre cijfers.

Ricky Staneke werd de topscorer van de dag aan de Bastenakenstraat, maar ook captain Danny Verstijlen was op schot. Hij schoot een zeldzame hattrick tegen de touwen. Overigens scoort de verdediger bijna altijd tegen Advendo. Gezien zijn verleden bij het al jaren opgedoekte en wijkrivaal FC De Geeren niet vreemd: de motivatie blijft blijkbaar.

Enfin, ook Bennie Haneveer mocht twee treffers produceren. Tim Eggly, Jim Baks en Luigi Farla troffen het vijandelijke doel ook nog. Het slotakkoord was voor Zajko Skobalj. De Viola's van coach Piet Gabriëls zijn geen favoriet voor een prijs, maar staan nog zo op de ranglijst, dat ze nog voor een sneaky verrassing kunnen zorgen de komende maanden.

Advendo - TVC Breda 0-13 (0-6)
0-1, 0-2, 0-3 en 0-4 Ricky Staneke, 0-5, 0-6 en 0-7 Danny Verstijlen, 0-8 Tim Eggly, 0-9 Jim Baks, 0-10 en 0-11 Bennie Haneveer, 0-12 Zajko Skobalj, 0-13 Luigi Farla.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia