`De Schalkjes` nekken Zeelandia-Middelburg

Zondag 04 februari 2018, 17:10, door Redactie.

Aan de hand van de broers Joost en Loek Schalk zorgde Beek Vooruit voor een pre-carnaval-feestje in Prinsenbeek zondagmiddag. Zeelandia-Middelburg moest puntloos terug naar de Westerse provincie in 2E.

Beek Vooruit-trainer Arno Gabriëls gaf het na afloop ruiterlijk toe. Zijn ploeg had het meeste fortuin tegen het Zeeuwse bezoek. "De gelukkigste heeft gewonnen, maar we hadden wat recht te zetten na vorig weekend (3-2-verlies bij hekkensluiter SC Kruisland, red.). Op basis van een stabiele defensie en de brille van de Schalkjes wonnen de Bredase dorpelingen knap op sportpark de Heikant.

Joost Schalk opende het bal, waarna Loek Schalk de ruststand op 2-0 bepaalde. Het werd na rust wel 2-1, maar mede dankzij uitblinker Pim Vincenten (de goalie had meerdere puike saves in huis) en de sterk spelende defensieleider Ruben Goedhart, bleef de marge intact voor de Bekenaren. Dat was het sein voor Joost Schalk om de strijd te beslissen met zijn tweede doelpunt van de middag.

De gasten scoorden in de laatste minuut nog wel 3-2, maar dat was te laat voor een waar offensief en stress bij de thuisclub. "We gaan met een gerust hart Carnaval vieren", aldus Gabriëls tegen Voetbalinbreda.nl vanuit een stomende kantine.

Beek Vooruit ZO - Zeelandia-Middelburg 3-2 (2-0)
1-0 Joost Schalk, 2-0 Loek Schalk, 2-1 Zeelandia-Middelburg, 3-1 Joost Schalk, 3-2 Zeelanida-Middelburg.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia