Van Eerd bezorgt UVV `40 broodnodige punten

Zondag 04 februari 2018, 17:11, door Redactie.

In 3A moest UVV winnen zondag van hekkensluiter FC Bergen om stevig in de middenmoot te geraken. Op sportpark Jeugdland bezorgde topscorer Jonathan van Eerd zijn ploeg goud in de slotfase.

Foto door Miranda van Dongen

Er werd na afloop niet gelogen: UVV speelde een baggerpot tegen de dragers van de rode lantaarn, maar won wel. En daar gaat het nog altijd om in het voetbal. Dat het pas vijf minuten voor tijd was en heel moeizaam ging, kwam mede door een bizarre beslissing van de scheidsrechter, die een kopbal van Niek van Vliet niet telde als goal. De bal toucheerde het net bijna, maar de grensrechter en de leidsman opperden dat het projectiel niet over de lijn was gegaan (zie foto door Miranda van Dongen).

Maar nogmaals, dankzij spits Van Eerd, die dit seizoen zeer aardig op dreef is, kregen The Boys in Green toch nog de volle buit in het Bredase dorp. Rolf Snepvangers daarover na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. "We zijn blij met de punten, niet met de wedstrijd en het spel. Als we na 25 minuten die kopbal van Niek van Vliet wel als doelpunt geteld kregen zoals terecht, dan was de pot wel een stuk makkelijker verlopen denk ik." Enfin, de winst werd dus een feit en de promovendus van coach Johan Gabriëls staat er prima voor.

UVV '40 - FC Bergen 1-0 (0-0)
1-0 Jonathan van Eerd.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia