Hoed redt een punt bij concurrent onderin 4C

Zondag 04 februari 2018, 17:10, door Redactie.

Nota bene defensieleider Eljay Hoed (foto) moest zondagmiddag in Raamsdonksveer voorkomen dat het staartduel met Raamsdonk verloren werd in 4C.

foto door Jos ThommassenHet percentage balbezit werd ongeveer als volgt verdeeld: 25 procent voor de thuisclub, 75 procent voor de Bredanaars. En ondanks het feit dat de Babyblauwen beter waren dan de gastheren, leek het er lange tijd op dat de voetballers uit Haagse Beemden er met lege handen vandoor moesten gaan.

Met de nadruk op leek. Verdediger Eljay Hoed ontving een afvallende bal in de slotminuut van de wedstrijd en streepte deze kiezerhald in de hoek. De kleine ex-speler van TVC Breda raakte het leer perfect en gunde de equipe van trainer Johan Dijkstra daarmee een meer dan verdiend punt op vijandelijk grondgebied.

Tegenover Voetbalinbreda.nl was doelpuntenmaker Hoed realistisch gevraagd naar dit wisselvallige seizoen. "Ons doel nu? Zo hoog mogelijk eindigen. We moeten eerst een een serieuze serie weg gaan zetten, voor we praten over een periodetitel. Want we zijn gewoon niet in vorm of hebben steeds veel pech."

Raamsdonk - WDS '19 1-1 (0-0)
1-0 Raamsdonk, 1-1 Eljay Hoed.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia