SAMBA Speler van de week: Kevin Muntslag

Dinsdag 06 februari 2018, 17:00, door Redactie.

De SAMBA Speler van de week van speelronde 14 is bekend. Kevin Muntslag, spelverdeler van PCP, was zondag in 5B de grote plaaggeest van Neerlandia '31.Muntje, zoals zijn bijnaam luidt, beleefde een dramatische eerste helft zondagmiddag in Dorst. De thuisclub profiteerde van een gehavende defensie bij de Bredanaars en stond na drie kwartier spelen op een verrassende 2-0-voorsrprong. Maar, na een donderspeech van trainer Brian Piris, kwamen de Brabantparkers keihard terug. Muntslag schoot de 2-1 binnen, zag hoe Yilmaz Sari de gelijkmaker produceerde en werd matchwinner toen hij zelf een briljante versnelling in huis had en de vijandelijke keeper passeerde: 2-3. Klasse.

Voetbalinbreda.nl reist later af naar sportpark Lage Kant om hem een wedstrijdbal van onze sponsor te overhandigen. Daar komt natuurlijk ook nog een foto van op onze website!

Klik hier voor het betreffende wedstrijdverslag, waarin Muntslag zijn prijs verdiende

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia