Nieuw: exclusieve samenwerking met KeepersTalent

Zondag 11 februari 2018, 17:00, door Redactie.

De tweede seizoenshelft slaan KeepersTalent Breda en Voetbalinbreda.nl de handen nog meer in één. De keeperswinkel aan de Verbeetenstraat 19, die ook een mooie webhop heeft, gaat samen met dit online platform wekelijks een keeper flink belonen.

Blijf het volgen!

De beste keepersspeciaalzaak van de regio adverterteert niet alleen meer dan normaal, ze denkt ook mee met ons. Na carnaval, tot en met speelronde 26 (slot van de competities) kiezen we na goed beraad wie de beste keeper van het weekend was in de Gemeente Breda. Diegene krijgt van KeepersTalent.nl een waardecheque van maar liefst 50 euro (!) waarmee hij nieuwe keepershandschoenen mag uitkiezen.

Elke dinsdag na een reguliere competitieronde verschijnt op deze website de gelukkige winnaar. Voetbalinbreda.nl gaat dan langs om de prijs uit te delen en koppelt daar een interview aan dat op vrijdag wordt gepubliceerd. Het enige wat jij hoeft te doen? Jouw Bredase club zo goed mogelijk op de been houden onder de lat!

Voor die paar keepers die nog niet van KeepersTalent gehoord hebben, ga even heel snel kijken op hun website of wip langs in de gave winkel aan de Verbeetenstraat 19. Er is behalve een riant assortiment ook zeer klantvriendelijk en geschoold personeel aanwezig.

Klik hier voor hun Facebook-pagina
Volg ze op Instagram door hier te klikken
Surf naar hun website en shop online in de webshop


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia