Groen-Wit ziet oververhit duel met RBC gestaakt

Zondag 25 februari 2018, 18:00, door Redactie.

Groen-Wit dacht zondagmiddag prima zaken te doen in 3A, maar moet afwachten op het resultaat van het thuisduel met RBC. De bezoekers uit Roosendaal zorgden er namelijk voor dat de arbiter het duel staakte pal na rust.

foto door rbcfans.nlDit terwijl er voor rust ook een afkoelingsperiode nodig was en dat kwam door de thuisclub. Een grove charge op een gashteer werd slechts met geel bestraft, waarna  er een opstootje volgde tussen spelers. Toen er ook wissels van de uitploeg het veld wilden betreden, floot de scheidsrechter al af. Na tien minuten hervatte men de wedstrijd. Tijn van Galen scoorde overigens een tikkeltje tegen de verhouding de knappe 1-0.

Uit een strafschop maakten de voormalige profclub nog wel gelijk. Dezelfde RBC'er, die voor rust een grove charge op zijn naam had waardoor er een opstootje ontstond, sloeg weer toe met een te late tackle. Opnieuw stress en chaos en opnieuw een afkoelingsperiode van tien minuten. Nadat er voor de tweede keer even gestaakt was, zorgde Van Galen wederom voor een treffer: 2-1. Maar, volgens het uitkamp was dat geval buitenspel. De bezoekers voelden zich genegeerd en de meest harde RBC'er kreeg een tweede gele en dus rode kaart. Ook hun teammanager misdroeg zich volgens de leidsman.

De solist in het zwart was het beu en voelde zich te bedreigd door de oranjehemden en blies de kraker voortijdig en definitief af.

Groen-Wit - RBC 2-1 (1-1) * gestaakt na 51 minuten
1-0 Tijn van Galen, 1-1 RBC (pen.), 2-1 Tijn van Galen.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia