Voorbeschouwing zondag 11 maart

Vrijdag 09 maart 2018, 00:01, door Redactie.

Zondagmiddag komen alle Bredase zondagclubs in actie. Bekijk hieronder het volledige programma en alle voorbeschouwingen op die competitiewedstrijden.PROGRAMMA ZONDAG 11 MAART

Baronie -
OSS '20
Cluzona - Beek Vooruit ZO
Groen-Wit -
Hoeven
Philippine - UVV '40
JEKA -
DESK
Bavel -
Baardwijk
BSC - SAB
WDS '19 - SC Hoge Vucht
OMC - Boeimeer
VCW -
Be Ready
RFC - DIA
Terheijden -
Right 'Oh
TVC Breda - PCP
* Advendo is vrij

(alle duels starten om 14:30)

ZONDAG HOOFDKLASSE B

Baronie - OSS '20

Zondag komt koploper OSS '20 naar sportpark de Blauwe Kei. Baronie moet voor eigen publiek proberen een positief resultaat uit de wacht te slepen om de weg omhoog in te zetten.

ZONDAG TWEEDE KLASSE E

Cluzona - Beek Vooruit ZO

Bij de zogenaamde Club Zonder Naam moet Beek Vooruit zondag aan de bak. Winst zou fantastisch zijn voor de gepromoveerde Bredase dorpelingen.

ZONDAG DERDE KLASSE A

Groen-Wit - Hoeven

Ex-Groen-Wit-coach Eric Koenraads reist zondagmiddag met zijn Hoeven af naar Princenhage, waar het lager geklasseerde Groen-Wit felle tegenstand zal bieden in 3A.

Philippine - UVV '40

In Zeeland treft promovendus UVV zondagmiddag Philippine. Bij winst van de Bredase dorpelingen is lijfsbehoud weer een heel stuk dichterbij voor de ploeg uit Ulvenhout.

ZONDAG DERDE KLASSE B

Bavel - Baardwijk

Voor Bavel betekent de speelronde van zondag een thuiswedstrijd tegen Baardwijk. Promotie is nog altijd heel realistisch voor de Bredase dorpsclub, zeker als er gewonnen wordt.

JEKA - DESK

Titelfavoriet JEKA krijgt zondagmiddag bezoek van DESK. De sterke Bredanaars moeten opnieuw winnen om een stap dichter bij de zondag tweede klasse te geraken.

ZONDAG VIERDE KLASSE B

BSC - SAB

Voor SAB staat er zondagmiddag een uitduel op het programma. In Roosendaal moet de Bredase promovendus aan de bak, want BSC wil op eigen veld alle punten winnen.

ZONDAG VIERDE KLASSE C

WDS '19 - SC Hoge Vucht

Een heerlijk affiche op sportpark Paradijs zondagmiddag, waar titelkandidaat SC Hoge Vucht het op zal nemen tegen de tegenvallende middenmoter WDS '19. Als de thuisploeg wint, ziet het seizoen er echter een stuk anders uit.

OMC - Boeimeer

Boeimeer kruist zondagmiddag de degens met OMC in 4C. In Dordrecht moeten de Koningsblauwen zich revancheren van het laatste verloren duel bij wijkrivaal WDS '19.

VCW - Be Ready

Thuis tegen titelkandidaat Be Ready tracht VCW punten te sprokkelen in de strijd tegen degradatie. In Wagenberg staad het strijdtoneel zondagmiddag voor een interessant duel.

RFC - DIA

Bij fusieclub RFC hoopt DIA zijn titelkansen een nieuwe boost te geven. In Raamsdonksveer moeten de voetballers uit Teteringen dan niets anders doen dan zegevieren in 4C.

Terheijden - Right 'Oh

Terheijden moet het eigen sportpark zien af te rekenen met Right 'Oh zondagmiddag. De bezoekers uit Geertruidenberg zijn echter een niet te onderschatten tegenstander.

ZONDAG VIJFDE KLASSE B

TVC Breda - PCP

Beide teams hebben een sterke selectie, beide teams presteren ondermaats. Zondag missen beide kampen bepalende spelers, maar desalniettemin is de stadsderby in Tuinzigt tussen TVC Breda en PCP bijzonder. De Brabantparkers azen op promotie, terwijl de Viola's enigszins verrassend in de race zijn voor de tweede periodetitel: game on.

Advendo is vrij


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia