Hoogkamer volgt Boeimeer-coach Van Zundert op

Maandag 12 maart 2018, 18:01, door Redactie.

Richard Hoogkamer is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zondag vierdeklasser Boeimeer. Hij volgt Jack van Zundert op, zo meldt de club uit de Haagse Beemden op zijn digitale thuis."
Maar het blijft niet bij het hoofdtrainerschap voor Richard Hoogkamer. Richard gaat tevens de "train de trainer" verzorgen voor de prestatieve en de recreatieve jeugdelftallen van Boeimeer en zal op die manier een toegevoegde waarde gaan leveren richting al onze jeugdtrainers en spelers."

"
Richard, een kind van de club, heeft er nooit een geheim van gemaakt om ooit als hoofdtrainer aan de slag te willen gaan bij Boeimeer. Toen we eenmaal met elkaar aan tafel zaten was het snel beklonken. Want ook Boeimeer was enthousiast over een mogelijke samenwerking. We zijn er namelijk van overtuigd dat we hier de complete vereniging een boost mee geven."

"Op korte termijn zal er een gesprek met Jack van Zundert plaatsvinden om te kijken hoe we hem voor de vereniging kunnen behouden. Jack loopt ook al jaren bij Boeimeer rond en heeft diverse functies vervuld. Het zou zonde zijn wanneer onze wegen zich na dit seizoen zouden scheiden", aldus het commentaar van de Koningsblauwen.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia