Cluzona-ster kan Beek Vooruit geen pijn doen

Zondag 11 maart 2018, 18:00, door Redactie.

Beek Vooruit blijft de meest aangename verrassing van 2E. Zondagmiddag wonnen de gepromoveerde voetballers uit Prinsenbeek knap bij Cluzona.Als de naam Cluzona valt op en rondom alle regionale voetbalvelden, dan komt al meteen Ruben Maas ter sprake. De topschutter van de CLub ZOnder NAam bewees zijn waarde dan wel zondag voor eigen publiek, maar bij Beek Vooruit hebben ze nog altijd de Schalkjes en met name Loek was op dreef. Hij scoorde twee goals, waar Ruben Maas dat ook deed. Het was echter aan de defensieve krachten Lex Heijmans met een schitterende volley-goal en doelman Pim Vincenten met puike reddingen te danken dat de equipe van coach Arno Gabriëls triomfeerde.

"Ondanks dat we vanaf de 40ste minuut met een man meer speelden was het een moeizame zege", vertelde de winnende trainer na afloop aan Voetbalinbreda.nl. De linksback van Cluzone maakte een overtreding op Jorn Sweres, waarna hij met zijn tweede geel moest omkleden. "Je zou zeggen dat er bij de 1-3-stand toen geen vuiltje aan de lucht was, maar het bleef spannend tot aan het einde en dankzij onze keeper konden we de schade beperkt houden, al hadden we zelf ook kansen om te scoren. We blijven nu meedoen in de top."

Cluzona - Beek Vooruit ZO 2-3 (1-3)
0-1 Loek Schalk, 1-1 Ruben Maas, 1-2 Loek Schalk, 1-3 Lex Heijmans, 2-3 Ruben Maas.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia