DIA kan titel vergeten na zeperd bij middenmoter

Zondag 11 maart 2018, 17:30, door Redactie.

DIA stond een tijdje aan kop van 4C, maar na zondagmiddag kan met de hoofdprijs wel vergeten. Fusieclub RFC was voor eigen publiek veel te sterk voor de bezoekers uit Teteringen.Het is gewoon waarheid: op slag van rust de eerste tegengoal krijgen is killing. DIA ervoer het zelf in Raamsdonksveer, waar RFC in de blessuretijd van het eerste bedrijf scoorde. Na de thee ging het rap: de 2-0 viel en eigenlijk was dat de definitieve doodsteek voor de Bredase dorpelingen.

De 3-0, een eigen doelpunt, was voor de statistieken en toen de thuisclub ook nog een penalty kreeg, werd het nog een pak slaag ook voor de kwakkelende geel-zwarten, die zich nu moeten focussen op het hoogst haalbare: een plek in de nacompetitie om promotie eventueel.

Verliezend trainer Martijn Malinka sprak na afloop nog even met Voetbalinbreda.nl over de teleurstellende middag: "We zijn te wisselvallig. We moeten stappen maken."

RFC - DIA 4-0 (1-0)
1-0, 2-0, 3-0 eigen doelpunt en 4-0 RFC (pen.).

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia