Koploper JEKA verliest punten in topper 3B

Zondag 11 maart 2018, 18:00, door Redactie.

Lijstaanvoerder JEKA heeft het de laatste tijd iets moeilijker in 3B. Zondagmiddag snoepte DESK dure punten af van de Bredanaars.Voetbalinbreda.nl viel ietwat overdreven meteen met de deur in huis na het puntenverlies zondag tegen de bezoekers uit Kaatsheuvel. "Of er paniek is bij ons? Nee. Helemaal niet. Je verliest elk seizoen wel een paar keer. Tegen Gilze verloren we en speelden we gewoon slecht, teveel die hun niveau niet haalden en de Gilzenaren waren erg scherp. Net tegen DESK hadden we veel pech. Voor rust speelden we gelijkwaardig aan hen en kregen we we beiden kansen. Na rust speelde we ons spel weer en scoorden we tweemaal."

Verdediger Joris Melis doelde op de openingsgoal van Robin Rovers en de tweede van de middag die door Randy Klees werd geproduceerd. Maar tussendoor maakte DESK nog wel 1-1, door een bal die tegendraads tegen de Bredase touwen werd getikt. De tweede tegengoal was een inzet van de bezoekers, die via een JEKA-speler zijn hoofd en de lat in eigen doel stuiterde: onfortuinlijk zoals de routinier dus als omschreef in zijn eerdere commentaar. Het bleef bij 2-2 op sportpark Tussen de Leijen. "Als we ons inhaalduel winnen, staan we zeven punten voor op de nummer 2, Bavel. Dus er is geen paniek."


JEKA - DESK 2-2 (1-0)
1-0 Robin Rovers, 1-1 DESK, 2-1 Randy Klees, 2-2 DESK.Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia