Winnend Bavel kruipt dichter bij `stadsrivaal`

Zondag 11 maart 2018, 18:00, door Redactie.

Verrassend of niet: Bavel blijft goed presteren en kroop dankzij de zege van zondag op Baardwijk dichterbij koploper JEKA, dat punten morste tegen DESK (2-2, red.).Runner-up Bavel heeft nog maar vier punten minder dan zijn rood-wit-blauwe buurman, maar heeft wel een wedstrijd meer afgewerkt. Daarom kan het predikaat titelfavoriet niet op de groene mouwen gespeld worden. Toch doet de equipe van coach Fred Vrolijk mee om promotie, zeker als het wedstrijden als tegen Baardwijk zondag blijft pakken.

Sander van Gils bracht het thuispubliek op de banken en sportpark de Roosberg juichte nog harder toen Rob Adriaansen vanaf de strafschopstip de wedstrijd besliste tegen de Waalwijkers. Thuiskeeper Glenn van Peer hield namelijk de nul, waardoor de zege solide, zakelijk en verdiend te noemen viel. Wie weet waar het schip nog gaat stranden.

Bavel - Baardwijk 2-0 (1-0)
1-0 Sander van Gils, 2-0 Rob Adriaansen (pen.).

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia