SC Hoge Vucht wederom te sterk voor WDS `19

Zondag 11 maart 2018, 18:01, door Redactie.

SC Hoge Vucht is ook na de stadsderby in 4C tegen WDS '19 koploper. Na een 2-0-achterstand zondagmiddag, kantelden de spelers uit Breda-Noord de kraker volledig.De eerste ontmoeting eerder dit seizoen was al een prooi voor het voormalige Barça en ook zondagmiddag was SC Hoge Vucht de meerdere van WDS '19. De jongste amateurclub van Breda leek echter kansloos na drie kwartier op sportpark Paradijs, waar de oudste amateurclub van Breda indruk maakte. Bader Boughardaine stelde zijn ex-club teleur, toen hij zijn Babyblauwe team op voorsprong zetten en toen de in vorm verkerende spits Leroy Richardson de marge verdubbelde, leek er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg.

Toch ging het nog helemaal mis. De bezoekende periodekampioenen, die dromen van de zondag derde klasse, kwamen terug in de wedstrijd door Ibrahim Ikililou. Zijn kompaan Crea Zimmerman, die vroeger actief was voor WDS, zorgde voor de gelijkmaker en toen Mohammed Al Saadi de 2-3 op het scorebord liet programmeren was het duel volledig gekanteld. Juist daarom was het voor de gastheren van coach Johan Dijkstra heel erg fijn dat zij een penalty kregen. Dinh Vo nam de verantwoordelijkheid, maar faalde.SC Hoge Vucht-keeper Yunus Arpat (foto) stopte zijn inzet, maar de rebound kon ook nog gescoord worden. WDS-captain Kevin Keehnen miste echter van dichtbij. Op dat moment was het bezoek overigens sterker en dat drukten zij uit in de beslissende 2-4 van allrounder Naim Elazizi, die kan verdedigen, aanvallen en scoren. "Het zat zo dicht bij elkaar vandaag. We waren voor rust sterk, na rust iets minder. We focussen ons nu op rechtstreekse handhaving", aldus Keehnen tegenover Voetbalinbreda.nl.

Doelman Arpat was een stuk vrolijker na afloop. Dat uitgerekend hij degene was die puntenverlies voorkwam, was saillant. In de zomer maakte hij de curieuze overstap van Barça naar WDS, om in de voorbereiding weer terug te keren bij SC Hoge Vucht. "We hebben in de eerste helft drie grote kansen om zeep geholpen, maar gelukkig wonnen we nog. We spelen altijd veel beter in tweede helften. Ik was na mijn terugkeer van WDS eigenlijk gestopt de eerste zeven weken, maar SC Hoge Vucht, waar ik leider is, had geen doelman meer, dus ik moest er staan en ik sta er."

WDS '19 - SC Hoge Vucht 2-4 (2-0)
1-0 en 2-0 WDS '19, 2-1 Ibrahim Ikililou, 2-2 Crea Zimmerman, 2-3 Mohammed Al Saadi, 2-4 Naim Elazizi.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia