UVV `40 strijdend ten onder bij Philippine

Zondag 11 maart 2018, 18:00, door Redactie.

Het heenduel eindigde nog in een kansloze thuisnederlaag, maar UVV was zondag bijna succesvol tegen Philippine. In Zeeland ging het na rust echter alsnog mis in 3A.Het had zo'n mooi weekend kunnen zijn voor de ploeg uit Ulvenhout, als Niek van Vliet in de tweede helft tegen Philippine een één op één-kans niet om zeep had geholpen. Op dat moment stond het bezoek van trainer Johan Gabriëls namelijk als met 1-0 voor dankzij een benutte strafschop van Sjoerd Den Dekker. Van Vliet stuurde Den Dekker weg voor rust, die omspeelde de doelman, waarop Den Dekker werd gevloerd in het strafschopgebied.

Na rust dus twee grote gemiste kansen namens het uitkamp en tot overmaat van ramp een buitenspelgoal van de thuisclub. Uiteindelijk kwam er een fraaie solo aan te pas van een Zeeuw, die de 2-1 inleidde. The Boys in Green zetten nog wel aan, maar het balletje viel niet meer goed.

"We hebben een aardige pot weggezet en echt stappen gemaak als team als je het vergelijkt met de kansloos verloren thuiswedstrijd tegen Philippine. We kunnen positief vooruit gaan kijken. De komende twee weken moeten we punten pakken", aldus doelpunten Den Dekker tegenover Voetbalinbreda.nl.

Philippine - UVV '40 2-1 (0-1)
0-1 Sjoerd Den Dekker (pen.), 1-1 en 2-1 Philippine.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia