Groen-Wit houdt koploper en ex-coach in bedwang

Zondag 11 maart 2018, 17:50, door Redactie.

Hoeven-coach Eric Koenraads aast op de titel van 3A, maar zijn ex-club Groen-Wit werkte niet mee zondag. Aan de Postillonstraat eindigde de spectaculaire wedstrijd in een doelpuntrijke remise, met de Bredanaars als morele winnaars.Een knotsgek duel in Princenhage, waar Mouhcine Zerouali de thuisploeg aan de voorsprong hielp door een vrije trap direct tegen de vijandelijke touwen te schieten. Hoeven maakte nog wel gelijk, maar uit een scrimmage was het werderom de uit België teruggekeerde Zerouali die de thuisploeg aan een belangrijk doelpunt hielp.

Toch lieten de bezoekende dorpelingen het duel kantelen. Twee treffers brachten de reservedoelman van Groen-Wit in verlegenheid. Maar, in het slot van de partij schoot Othman Houba de gastheren naar een zwaarbevochten gelijkspel. De rode streep dreigt nog altijd, maar de ploeg van coach Osman Erbas vecht voor wat het waard is.

Groen-Wit - Hoeven 3-3 (2-1)
1-0 Mouhcine Zerouali, 1-1 Hoeven, 2-1 Mouhcine Zerouali, 2-2 en 2-3 Hoeven, 3-3 Othman Houba.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia