KeepersTalent van de week: Yunus Arpat

Dinsdag 13 maart 2018, 16:00, door Redactie.

Vanaf heden slaan KeepersTalent Breda en Voetbalinbreda.nl de handen nog meer in één. De keeperswinkel aan de Verbeetenstraat 19, die ook een mooie webhop heeft, gaat samen met ons wekelijks een keeper flink belonen.

Winnaar!

Na wekelijks goed beraad kiezen we wie de beste keeper van het weekend was in de Gemeente Breda. Diegene krijgt van KeepersTalent.nl een waardecheque van maar liefst 50 euro (!) waarmee hij nieuwe keepershandschoenen mag uitkiezen.

Ditmaal is Yunus Arpat gekozen tot de beste keeper van afgelopen weekend. Hij hield zijn SC Hoge Vucht in leven door bij een 2-3-stand een penalty van WDS '19-speler Dinh Vo te stoppen en daarna nog meer saves te verrichten tijdens de met 4-2-gewonnen uitwedstrijd in 4C. Mede daardoor is het voormalige Barça nog steeds de trotse koploper.

Voor die paar keepers die nog niet van KeepersTalent gehoord hebben, ga even heel snel kijken op hun website (klik hier) of wip langs in de gave winkel aan de Verbeetenstraat 19. Er is behalve een riant assortiment ook zeer klantvriendelijk en geschoold personeel aanwezig.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia