Mohammad na de zomer weer Baron

Woensdag 04 april 2018, 07:08, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Mustafa Mohammad (foto) keert volgend seizoen terug bij zondag Hoofdklasser Baronie. Afgelopen zomer verliet hij de Bredanaars nog voor Dongen en de Derde Divisie.

foto door Jos Thommassen

"Ik kijk er naar uit om samen met de huidige en nieuwe spelers van Baronie een sterkere Hoofdklasser te maken. Mijn plezier en zelfvertrouwen zijn dit seizoen wat minder en ik hoop dit weer bij de club waar mijn vrienden spelen te hervinden. Ook met trainer Jurriaan van Poelje heb ik altijd een goede band gehad en hij heeft me optimaal laten renderen in mijn eerste seizoen bij het eerste", vertelt Mohammad (20).Hoofdtrainer Van Poelje: "Wij hebben Mous altijd gesteund in zijn sportieve keuzes, maar uiteraard zijn wij zeer verheugd dat hij komend seizoen weer bij ons speelt. We hebben ons gericht versterkt door vooral op zoek te gaan naar spelers met scorend vermogen die een directe versterking kunnen zijn. Met Moustafa geven we bovendien invulling aan ons beleid om de selectie grotendeels uit zelf opgeleide spelers samen te stellen", zo luiden de commentaren van de betrokkenen op de clubsite van de groenhemden.

Met de komst van Mohammad slaat Baronie een tweede flinke slag op de zogenaamde transfermarkt. Eerder werd bekend dat ook Bredanaar Jorik Mijnhijmer (Achilles Veen) naar sportpark de Blauwe Kei komt. Eerste doelman Robbert van Oorschot blijft overigens ook, zo maakte hij afgelopen week bekend.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
    Sponsor SAMBA
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia