SAMBA Speler van de week: Lucas Jacobs

Dinsdag 10 april 2018, 16:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

De SAMBA Speler van de week van speelronde 19 is bekend. Lucas Jacobs, voorhoedespeler van JEKA, was zondag in 3B bepalend met twee goals tegen Were Di.De jonge Jacobs vestigde zijn naam vorig seizoen al bij de Tricolores, maar dit seizoen is hij een sleutelspeler in het frisse aanvallende team van coach Bas Liebregts. De koplopers van de zondag derde klasse B moesten zondag tegen een ultradefensief team voetballen, dat tegen degradatie vecht. Het duurde dan ook tot in het slot van de wedstrijd voor JEKA de sleutel vond. Jacobs opende uiteindelijk slot me zijn 1-0 en bepaalde de eindstand ook nog eens op een comfortabele 2-0, waardoor de eerste plek nog altijd voor de Bredase degradant is.

Voetbalinbreda.nl reist later af naar sportpark Tussen de Leijen om hem een wedstrijdbal van onze sponsor te overhandigen. Daar komt natuurlijk ook nog een foto van op onze website!

Klik hier voor het betreffende wedstrijdverslag, waarin Jacobs zijn prijs verdiende

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia