SAB is los en klopt ook titelkandidaat Schijf

Donderdag 12 april 2018, 21:05, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Er staat in 2018 bijna geen maat op SAB. De Bredase promovendus is in 4B hard op weg om opnieuw te gaan strijden voor promotie: donderdagavond won het thuis van hoogvlieger Schijf.Het is bijna een wekelijkse vraag geworden die defensieleider Tomas Baljeu krijgt over zijn SAB. 'Kan het nog'? Daarmee doelt Voetbalinbreda.nl uitdagend op promotie. Eerst was hij nog uiterst voorzichtig in zijn uitspraken, inmiddels is ook hij erg hoopvol gestemd. "Het kan zeker", lacht hij zijn tanden bloot. "Toch durf ik nog niet met zekerheid te zeggen dat we een periodetitel winnen, maar het gaat wel heel lekker nu. Samen VVR en Noordhoek staan we bovenaan in de periode. VVR wordt sowieso kampioen en Noordhoek krijgen we nog."

Kortom, de Sint Anna Boys hebben nog alles om voor te spelen. Donderdag kwam Schijf op bezoek, dat al maanden bovenin meedraait. Allemaal leuk en aardig, maar een spits als Joris van de Lande heeft daar maling aan. De trefzekere aanvaller opende de score op sportpark Ruitersbos en zag hoe Davey Remie ook weer een doelpunt meepikte na rust: 2-0. De late aansluitingsgoal van de bezoekende dorpelingen bracht de spanning nog wel terug, maar de formatie van trainer Meindert Dijkstra hield keurig stand.

SAB - Schijf 2-1 (1-0)
1-0 Joris van de Lande, 2-0 Davey Remie, 2-1 Schijf.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia