Voorbeschouwing zondag 15 april

Vrijdag 13 april 2018, 16:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Alle Bredase zondagclubs komen weer in actie zondagmiddag. Bekijk hieronder het programma en alle voorbeschouwingen op die competitieduels.PROGRAMMA ZONDAG 15 APRIL

Goes - Baronie
Beek Vooruit ZO - SC Kruisland
UVV '40 - SC Gastel
Philippine - Groen-Wit
Bavel - JEKA
SAB -
SVC
RFC - WDS '19
Right 'Oh - DIA
SC Hoge Vucht -
SC Emma
Raamsdonk - VCW
Boeimeer -
Be Ready
OMC - Terheijden
RSV - PCP
SSW -
Advendo
De Schutters - TVC Breda

(alle duels starten om 14:30 uur)

ZONDAG HOOFDKLASSE B

Goes - Baronie

Baronie heeft de laatste weken weer bewezen dat het mits in goede vorm van iedereen kan winnen. De degradatiestrijd is echter nog altijd bezig en dus is het uitduel met Goes zondag weer cruciaal.

ZONDAG TWEEDE KLASSE E

Beek Vooruit ZO - SC Kruisland

Thuis tegen degradatiekandidaat SC Kruisland moet Beek Vooruit zondag aan de bak. De uitwedstrijd werd, mede door ex-international Romano Denneboom, verloren door de promovendus uit Prinsenbeek.

ZONDAG DERDE KLASSE A

UVV '40 - SC Gastel

Titelkandidaat SC Gastel komt zondagmiddag naar Ulvenhout, waar promovendus UVV gastheer zal zijn. In de strijd om handhaving is elk ander resultaat dan een nederlaag positief.

Philippine - Groen-Wit

Het hoger geklasseerde Philippine krijgt zondag bezoek van Groen-Wit. De wisselvallige Bredanaars zijn nog lang niet veilig en moeten dus het liefst winnen in Zeeland.

ZONDAG DERDE KLASSE B

Bavel - JEKA

Dé kraker van 3B komend weekend gaat tussen twee buren. Bavel ontvangt koploper JEKA dan. De momenteel kwakkelende thuisclub moet aan de bak, maar is geen directe bedreiging meer voor de Tricolores.

ZONDAG VIERDE KLASSE B

SAB - SVC

Wie stopt promovendus SAB nog in zijn sterke reeks richting een plek in de nacompetitie? Zondag vast en zeker SVC niet. Althans, de bezoekers zijn de hekkensluiters van 4B.

ZONDAG VIERDE KLASSE C

RFC - WDS '19

Bij fusieclub RFC hoopt laagvlieger WDS een constante reeks neer te zetten. Of in elk geval een goed begin daar van. Vorig weekend werd er al gewonnen, nu zondagmiddag weer.

SC Hoge Vucht - SC Emma

SC Hoge Vucht raakte donderdag zijn koppositie kwijt aan Irene '58, dat tevens minder wedstrijden speelde. Zondagmiddag moet de periodekampioen uit Breda-Noord thuis aantreden tegen SC Emma.

Be Ready - Boeimeer

Be Ready stond lange tijd bovenaan, maar lijkt het even helemaal kwijt in 4C. Boeimeer rijdt zondagmiddag op tijd naar Hank om zijn huid zo duur mogelijk te gaan verkopen.

Raamsdonk - VCW

Als VCW meer wil dan de laatste plek verlaten, zoals het donderdag deed na de 5-0-zege bij OMC, dan moet het zondagmiddag weer winnen in Raamsdonksveer bij Raamsdonk.

Right 'Oh - DIA

DIA hangt er nog altijd aan in 4C en moet blijven winnen om kans te blijven maken op promotie. Het wordt zondag echter een hels karwei om in Geertruidenberg te winnen van concurrent Right 'Oh.

OMC - Terheijden

In Dordrecht kruis Terheijden zondagmiddag de degens met OMC. De Zuid-Hollandse hekkensluiters mogen geen punten pakken tegen de ploeg uit de Gemeente Drimmelen.

ZONDAG VIJFDE KLASSE B

RSV - PCP

De titel is voor PCP uit zicht. Zelfs als de Brabantparkers zondagmiddag winnen op het veld van de ongeslagen koploper RSV. Maar, mocht het lukken, gloort er toch nog hoop aan de horizon.

SSW - Advendo

Opnieuw een duel om des keizers baard voor Advendo, dat op bezoek bij middenmoter SSW weer eens een positief resultaat hoopt te bewerkstelligen onderin 4C.

De Schutters - TVC Breda

Op het gras van De Schutters gaat TVC Breda zondag weer proberen te winnen. De 4-0-nederlaag van donderdag bij GSC/ODS moet worden vergeten door de Bredase Viola's.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia