RSV slaat gekortwiekt PCP knock-out in 5B

Zondag 15 april 2018, 17:30, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

De droom is over voor PCP in 5B: zondagmiddag won RSV de topper tegen een gehavende ploeg uit Brabantpark. De Bredanaars kunnen de titel sowieso vergeten, waarschijnlijk een plek in de nacompetitie ook.Nadat er al heel wat basisklanten door blessures, privé-omstandigheden en onvrede absent zijn, kwamen er daar zondag nog twee bij. Jordy Zwetsloot, die een gebrek aan speeltijd beu is en Bryan Veth, die onder vuur ligt bij een aantal ploeggenoten door zijn recente gedrag. Met precies elf man reisde de voormalig titelkandidaat af naar Rucphen. Trainer Brian Piris zat zelfs als wissel op de bank, maar zou uiteindelijk niet invallen.

Gek genoeg streed het gekortwiekte PCP voor elke meter en zag het er qua teamspirit niet verkeerd uit, ondanks alle personele problemen. Grote kansen vielen er niet te noteren in het eerste bedrijf. Na de pauze wel, maar daar lagen persoonlijke fouten aan ten grondslag. Captain Eric Adriaanse maakte tijdens een scrimmage een eigen doelpunt: 1-0.

De koploper uit het blauwe dorp zag even later hoe Adriaanse wraak nam voor zijn knullige moment. Koen Vaas won een kopduel, waarbij de RSV-keeper er niet lekker uitzag. Hafid Bittich pikte de bal op en bediende Adriaanse, die de gelijkmaker op het scorebord bracht. Toch ging het nog mis, toen de met een blessure spelende Remco Hendriks zich verslikte.

Op de achterlijn werd hij verrast door een felle RSV'er, die de bal breed legde op zijn kompaan voorin en daarmee de beslissing forceerde. PCP moet het seizoen vrijuit afmaken. De gedeelde zesde plek is een beschamend resultaat van matig sportief beleid gecombineerd met onfortuinlijke incidenten zoals de ernstige blessure van Kevin Muntslag.

RSV - PCP 1-2 (0-0)
1-0 RSV, 1-1 Eric Adriaanse, 2-1 RSV.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SAMBA
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia