Beek Vooruit nu wel de baas over Denneboom en co

Zondag 15 april 2018, 17:40, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Op eigen veld was ex-international Romano Denneboom nog een doorn in het oog voor Beek Vooruit, ditmaal waren de rollen omgedraaid. De gebroeders Schalk bezorgden hun team de volle buit thuis tegen laagvlieher SC Kruisland in 2E.Maar ook het centrale Beekse duo Ruben Goedhart en Wesley van Oers hadden de beresterke Denneboom in de tang. Als de bezoekers dan eenmaal wel een grote kans kregen, stond Beek Vooruit-doelman Pim Vincenten in de weg. Zo maakte hij een paar topsaves en stopte hij een penalty bij een 2-0-voorsprong. Loek Schalk was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor die 2-0-voorsprong.

Zijn broer Joost Schalk bepaalde daarna de ruststand op 3-0. Van Oers dikte de score nog wat aan, waarna Denneboom in de slotfase alsnog een doelpunt maakte, maar die verdween onmiddelijk in het rijk der statistieken. "Verdedigend waren we goed en op het middenveld top. Ook aanvallend waren we goed, dus we wonnen terecht", aldus coach Arno Gabriëls na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Beek Vooruit ZO - SC Kruisland 4-1 (3-0)
1-0 en 2-0 Loek Schalk, 3-0 Joost Schalk, 4-0 Wesley van Oers, 4-1 Romano Denneboom.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia