Van Eerd is goud waard tegen titelkandidaat 3A

Zondag 15 april 2018, 18:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Handhaving komt steeds dichterbij voor UVV '40 in 3A. Helemaal omdat hoogvlieger SC Gastel moest buigen voor de promovendus uit Ulvenhout zondagmiddag.Voorafgaand aan het duel was SC Gastel koploper, maar na negentig minuten en een beetje nam Hoeven de eerste plek over. Dit was allemaal te danken aan heerlijke vrije trap van Sjoer Den Dekker, die spits Jonathan van Eerd alleen voor de vijandelijke keeper zette vlak voor rust. De topschutter, die niet geheel fit aan de wedstrijd begon, omspeelde de doelman en bracht de 1-0 op het scorebord.

De titelkandidaten begonnen gas te geven, maar mochten van geluk spreken dat een geldig doelpunt van Joost van Tol werd afgekeurd, anders waren The Boys in Green wellicht uitgelopen naar een ruimere thuiszege. Want scoren deed SC Gastel niet, waardoor de equipe van coach Johan Gabriëls opnieuw een verrassende en knappe driepunter aan het saldo mocht toevoegen.

"Handhaving moet lukken, maar er zijn nog zeven duels te spelen en iedereen onderin de ranglijst komt elkaar nog tegen. Het is nog niet beslist. Maar we hebben weer een goede stap gezet door de koploper te vloeren. Jonathan van Eerd? Die blijf echt een goede spits. Hij was niet helemaal fit, maar pikt toch zijn doelpunt mee", aldus captain Rolf Snepvangers tegenover Voetbalinbreda.nl na afloop.

UVV '40 - SC Gastel 1-0 (1-0)
1-0 Jonathan van Eerd.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia