SAB maakt gehakt van hekkensluiter SVC

Zondag 15 april 2018, 18:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Wie stopt SAB in 4B? Hekkensluiter SVC zeker niet, want de Bredase promovendus zette zijn winnende reeks knalhard door zondagmiddag op sportpark Ruitersbos.Dat er thuis gewonnen zou worden van de slechtst presterende ploeg van de ranglijst was aannemelijk, maar dat de formatie van trainer Meindert Dijkstra zo hard zou winnen is altijd een aangename verrassing. Rick Mertens opende de score en de weer fitte Benjamin Baljeu verdubbelde de marge tot vreugde van het thuispubliek.

Ook Jordy Den Tenter pikte zijn doelpunt weer mee, waarna SVC de 3-1 scoorde. Geen reden tot paniek, want na rust gingen de Sint Anna Boys nog even hard los. Bryan Bongaards, die in bloedvorm verkeert na de winterstop, schudde een loepzuivere hattrick uit zijn mouw en gaf de overwinning daarme extra glans.

En dus was het weer tijd voor Voetbalinbreda.nl om de wekelijkse vraag aan verdediger Tomas Baljeu te stelen: 'kan het nog'? "Volgende week moeten we tegen concurrent Noordhoek. Als we die winnen, wie weet", lachte de sympathieke Bredanaar. De strijd om de derde periodetitel, waarin SAB bovenaan staat, gaat door.

SAB - SVC 6-1 (3-1)
1-0 Rick Mertens, 2-0 Benjamin Baljeu, 3-0 Jordy Den Tenter, 4-1, 5-1 en 6-1 Bryan Bongaards.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia