WDS `19 pijnlijk onderuit na korte `revival`

Zondag 15 april 2018, 17:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

WDS is in 4C genoeg afgestraft zonder dat het daarover kon klagen na afloop. Zondagmiddag op het gras van RFC was vooral de factor 'pech' een groot blok aan het been van de laagvliegers uit de Haagse Beemden.Voor iedereen geacclimatiseerd was, stond de fusieclub uit Raamsdonksveer al op een 1-0-voorsprong. De bezoekers van trainer Johan Dijkstra zagen even later hoe een van richting veranderd schot de pijnlijke 2-0 opleverde, maar WDS bleek mentaal sterk. Leroy Richardson en Andries Tolenaars lieten na rust de bordjes in evenwicht hangen. Maar, om te onderstrepen dat het dit seizoen eigenlijk te vaa kommer en kwel is, viel de 3-2 een kwartier voor tijd op bizarre wijze.

Een schot van RFC raakte de Bredase lat en de bal belandde op het hoofd van Eljy Hoed. De verdediger zag hoe het leer onfortuinlijk achter zijn eigen keeper rolde. De oudste amateurclub van Breda zette nog wel alles op alles op om de 3-3 te forceren in de slotfase, maar enkele goede kansen werden niet verzilverd. RFC scoorde echter wel en gaf de Babyblauwe ploeg wederom een kater mee de nieuwe week in. "Het zit niet mee, we hebben echt veel pech", aldus captain Kevin Keehnen tegenover Voetbalinbreda.nl na afloop.

RFC - WDS '19 4-2 (2-0)
1-0 en 2-0 RFC, 2-1 Leroy Richardson, 2-2 Andries Tolenaars, 3-2 eigen doelpunt, 4-2 RFC.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia