DIA rekent ijskoud af met directe concurrent

Zondag 15 april 2018, 18:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

DIA blijft aanaken bij de top van 4C. Zondagmiddag legde het directe concurrent Right 'Oh voor zijn eigen publiek hard over knie: 0-5.In vergelijking met eerdere wedstrijden kwam DIA scherper en feller uit de startblokken en dit resulteerde ook meteen in twee grote kansen voor Niek Akkermans. Right 'Oh, dat onlangs nog met 9-0 won van WDS '19, werd eenmaal gevaarlijk na miscommunicatie achterin bij de Teteringse gasten. Maar verder was het de gehele wedstrijd eenrichtingsverkeer. Akkermans en Frank Pheninckx scoorden samen netjes verdeeld vier goals voor rust en daarmee was de wedstrijd ook meteen beslist.

Gelukkig voor de thuisclub uit Geertruidenberg stond het vizier bij de DIA-aanvallers de tweede helft iets minder op scherp, want gezien de kansen kon het minimaal 0-8 worden. Het werd echter 0-5 door een goede kopgoal van Eelko de Haan. De winnende coach Martijn Malinka sprak na afloop even met Voetbalinbreda.nl. "Ik ben tevreden over hoe we de wedstrijd startten qua scherpte. Het hele team speelde ook goed. In het bijzonder de complimenten aan de jongelingen Dylan de Jong en Thomas van Burik, die beiden top speelden."

Right 'Oh - DIA 0-5 (0-4)
0-1 en 0-2 Niek Akkermans, 0-3 en 0-4 Frank Pheninckx, 0-5 Eelko de Haan.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia