Boeimeer en Be Ready scoren er beiden vijf

Zondag 15 april 2018, 17:30, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Na een doelpuntenregen in de Haagse Beemden hebben Boeimeer en Be Ready de punten gedeeld. In 4C was het (neutrale) publiek dan ook de grote winnaar.Het hoger geklasseerde Be Ready was tegen Boeimeer vooral gevaarlijk dankzij zijn topscorer, die uiteindelijk drie vrije trappen zou scoren en de andere twee uitgoals ook nog zou produceren uit gewoon veldspel. De thuisclub van trainer Jack van Zundert kon daar ook vijf treffers tegenover stellen. Twee van Rick Dielemans, twee van Rik Gielen en een door Jonathan Fiddelers geforceerd eigen doelpunt.

Be Ready was voor het treffen dan wel favoriet, maar kwam met de schrik vrij. Bij een 5-4-stand werd het namelijk nog gelijk namens de equipe uit Hank. Echt veel schieten de Koningsblauwen overigens niet op met de puntendeling. De gevaarlijke twaalfde plek is het voorlopige lot voor Boeimeer.

Boeimeer - Be Ready 5-5 (2-2)
0-1 Be Ready, 1-1 en 2-1 Rick Dielemans, 2-2 Be Ready, 2-3 Be Ready, 3-3 eigen doelpunt, 3-4 Be Ready, 4-4 Rik Gielen, 5-4 Rik Gielen, 5-5 Be Ready.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia