JEKA verliest bizarre punten in en tegen Waspik

Donderdag 10 mei 2018, 17:10, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

JEKA zat donderdag in een achtbaan van een emoties. Na lang op achterstand te hebben gestaan in Waspik, leek de koploper van 3B toch nog te winnen. De dorpelingen staken er in extremis alsnog een stokje voor.Het tegen degradatie vechtende Waspik, dat onlangs coach Marco van Dijnsen ontsloeg, liet aan JEKA zien dat er niks te halen viel in eerste instantie. De Bredase titelfavoriet kwam al rap op achterstand en moest tot in de tweede helft vrezen voor puntenverlies. met DESK op drie punten achterstand op de ranglijst. Toch werden dat er virtueel zes, toen wie anders dan Lucas Jacobs via twee goals de bezoekers van trainer Bas Liebregts op 1-2 zette.

Het duel leek gekanteld en de titelaspiraties waren bijna uitgekomen, tot Waspik in de slotfase alsnog de gelijkmaker aan liet tekenen. Vier punten voorsprong nog voor de Tricolores, met drie duels voor de boeg. "De eerste helft was echt heel slecht van ons, geen beleving, geen druk, alle tweede ballen verliezen", keek verdediger Joris Melis terug op het eerste bedrijf tegenover Voetbalinbreda.nl. "Daarom stonden we met 1-0 achter.""Na rust waren we heer en meester en hebben we pech dat zij vlak voor tijd een vrije trap scoren. We zijn niet tevreden met dit resultaat, maar hebben vier punten voorsprong met nog twee mooie thuiswedstrijden voor de boeg." RWB en Waspik komen namelijk nog naar sportpark Tussen de Leijen. Het laatste duel is bij TSC uit. Bij twee zeges uit de laatste drie wedstrijden is JEKA sowieso kampioen en promoveert het terug naar de zondag tweede klasse.

Waspik - JEKA 2-2 (1-0)
1-0 Waspik, 1-1 (pen.) en 1-2 Lucas Jacobs, 2-2 Waspik.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia