WDS zet stap naar handhaving in 4C

Donderdag 10 mei 2018, 17:20, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

WDS '19 heeft ten koste van VCW een prima zaak gedaan in de strijd tegen degradatie. In 4C waren de Bredanaars dondermiddag veel te sterk voor de ploeg uit Wagenberg.De nacompetitie ontlopen is wel het minste wat een selectie als die van WDS kan doen en stukje bij beetje lijkt het er toch van te komen. Hoe lekker moet vertrekkend coach Johan Dijkstra zich wel niet gevoeld hebben toen zijn aanvoerder met twee snelle goals het duel al beslist leek te hebben. Kevin Keehnen was op dreef en bepaalde de gang van zaken met een doppelpack. Na rust gooide spits Leroy Richardson de deur hard in het slot: 0-3. 
 
"Of we verdiend wonnen? Zwaar verdiend. Weer waren we de eerste helft de bovenliggende partij met een geweldige bal vanuit achter van Rodney en zo maak ik hem af. Tijdens de rust tegen elkaar gezegd 'luister vorige week stonden we ook 0-1 voor tegen Irene '58 en na rust hebben we het laten lopen'. Vandaag waren we alerter en scoorde ik al in de 50ste minuut na wederom een fantastische voorzet, ditmaal van Bader Boughardaine, de 0-2, waardoor we comfortabeler in de wedstrijd zaten.""Zij kregen steeds meer kansen en Thomas Point, onze keeper, heeft ons met geweldige reddingen op de been gehouden waarna we door een mooie individuele actie de 0-3 konden scoren en het over en uit was. Dus al met al vandaag een verdiende overwinning", aldus goudhaantje Keehnen na afloop in gesprek met Voetbalinbreda.nl.

VCW - WDS '19 0-3 (0-1)
0-1 en 0-2 Kevin Keehnen, 0-3 Leroy Richardson.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia