Voorbeschouwing zondag 13 mei

Vrijdag 11 mei 2018, 18:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Alle competities naderen hun einde. Zondagmiddag komen alle Bredase zondagclubs weer in actie. Bekijk hieronder het volledige programma van die dag en alle voorbeschouwingen op de duels.PROGRAMMA ZONDAG 13 MEI

Nuenen - Baronie
Zundert - Beek Vooruit ZO
UVV '40 -
RBC
Groen-Wit -
Breskens
Bavel -
ZIGO
JEKA -
RWB
SAB -
Alliance
WDS '19 -
Be Ready
Terheijden - VCW
Boeimeer - SC Hoge Vucht
Raamsdonk - DIA
De Schutters - Advendo
Rimboe - TVC Breda
DEVO - PCP

(alle duels starten om 14:30)ZONDAG HOOFDKLASS B

Nuenen - Baronie

Bij het ook nog niet veilige Nuenen moet Baronie zondag zien te winnen. Als dat lukt is handhaving zo goed als zeker. Mocht het mislukken, dan resten er nog angstige weken.

ZONDAG TWEEDE KLASSE E

Zundert - Beek Vooruit ZO

Tegen het tegen degradatie strijdende Zundert moet Beek Vooruit zondagmiddag flink aan de bak. De promovendus uit Prinsenbeek kan in elk geval vrij gaan spelen.

ZONDAG DERDE KLASSE A

UVV '40 - RBC

UVV staat onder de rode streep en dus moet er zondagmiddag getriomfeerd worden. Thuis tegen het Roosendaalse RBC telt niks anders dan de overwinning voor de promovendus uit Ulvenhout.

Groen-Wit - Breskens

In Princenhage ontvangt Groen-Wit zondag degradatiekandidaat Breskens. De Bredanaars zijn echter ook nog niet veilig en moeten dus zien te winnen aan de Postillonstraat.

ZONDAG DERDE KLASSE B

JEKA - RWB

JEKA krijgt zondagmiddag bezoek van RWB. De Bredase lijstaanvoerder heeft bij een zege de 'kampioenschaal' met één hand vast: sportpark Tussen de Leijen houdt zijn adem in.

ZIGO - Bavel

ZIGO vecht nog tegen degradatie, terwijl Bavel weer in vorm is. De Bredase dorpelingen wachten dus een moeilijk duel, waarin zonder stress gebald kan worden.

ZONDAG VIERDE KLASSE B

SAB - Alliance

Alliance rijdt zondag van Roosendaal naar Breda om in Ruitersbos de degens te kruisen met SAB. De Bredanaars moeten winnen om kans te maken op de derde periodetitel.

ZONDAG VIERDE KLASSE C

Terheijden - VCW

De kraker van de Gemeente Drimmelen is vooral voor VCW belangrijk. In de strijd tegen degradatie is elk puntenverlies welhaast dodelijk, met OMC als belangrijkste concurrent. Terheijden speelt vooral voor de eer.

Boeimeer - SC Hoge Vucht

Hoogvlieger SC Hoge Vucht en laagvlieger Boeimeer gaan zondag in de Haagse Beemden strijden voor de punten. Vooral de Bredase Koningsblauwen hebben de punten op eigen veld hard nodig in de strijd tegen degradatie.

Raamsdonk - DIA

DIA is uit best wel uit vorm en heeft maar één medicijn nodig: winst. Zondagmiddag in Raamsdonkveer wacht Raamsdonk, waar de punten belangrijk zijn voor een eventuele plek in de nacompetitie.

WDS '19 - Be Ready

WDS is bijna veilig in 4C, maar moet zondagmiddag op eigen veld nog strijden tegen Be Ready. De hoogvliegers uit Hank zijn een lastig te nemen horde, maar WDS lijkt op de weg terug.

ZONDAG VIJFDE KLASSE B

De Schutters - Advendo

Een duel om des keizers baard zondag in Stampersgat, waar Advendo nog een keer gaat proberen om uiteindelijk de laatste plek te verlaten. De Schutters is dan gastheer.

DEVO - PCP

Voor PCP zit er nog een periodetitel in, maar dan moet er zondag wel gewonnen worden bij DEVO. In Bosschenhoofd zal het hoe dan ook een zeer spannende pot voetbal worden.

Rimboe - TVC Breda

TVC Breda kent personele problemen en dus is het de vraag wie er zondagmiddag favoriet is: het nietige Rimboe, of toch de hoger geklasseerde ploeg uit Tuinzigt. Game on.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia