TVC Breda remiseert en treurt om captain

Zondag 13 mei 2018, 19:01, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

TVC Breda verloor zondagmiddag weer punten in 5B, maar belangrijker nog ook zijn aanvoerder. Op het veld van Rimboe scheurde Danny Verstijlen zijn achillespees.Een duel dat normaliter gewonnen zou moeten worden door de bezoekers uit Tuinzigt, leverde een doelpuntrijke remise op. Bennie Haneveer scoorde twee goals in Wouwse Plantage, maar ook Luigi Farla, Luka Veljovic en Zajko Skobalj haalden het scoreformulier. Daarentegen moes goalie Jeffrey van Duuren wel vijf keer vissen en zo kon het dat er een haast ongelooflijke 5-5-eindstand werd doorgegeven aan de KNVB.Maar het ging na afloop eigenlijk niet eens meer zozeer over de knotsgekke wedstrijd in de kelder van het zondagvoetbal. Aanvoerder Verstijlen scheurde namelijk zijn achillespees af. De 32-jarige Bredanaar sprak erover met Voetbalinbreda.nl na afloop. "Ik stapte uit en 'pats'. Ik dacht dat ik werd aangetikt. Dus ik keek om me heen, maar zag niemand", aldus de onfortuinlijke routinier, die inmiddels al in het gips is gezet in het ziekenhuis.

Rimboe - TVC Breda 5-5 (2-1)
0-1 Bennie Haneveer, 1-1, 2-1 en 3-1 Rimboe, 3-2 Luigi Farla, 4-2 Rimboe, 4-3 Luka Veljovic, 4-4 Zajko Skobalj, 4-5 Bennie Haneveer, 5-5 Rimboe.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia