SAB ruikt periodetitel 4B na thuiszege

Zondag 13 mei 2018, 19:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

SAB kan de periodetitel bijna ruiken in 4B. Zondagmiddag won de promovendus uit Ruitersbos thuis knap van Alliance.Alles en iedereen met een SAB-hart kent geweldige tijden. Na de promotie van vorige zomer is de weg omhoog nog lang niet ten einde. De huidige nummer 3 van de ranglijst klopte dankzij goals van Joris van de Lande en Jordy Den Tenter het Roosendaalse Alliance zondagmiddag voor eigen publiek. Dat betekende en passent dat de Sint Anna Boys dertien duels op rij ongeslagen zijn.

Maar, belangrijker nog, winst van een periodetitel is nu heel dichtbij voor de equipe van trainer Meindert Dijkstra. "Als we volgende week winnen bij VVR en als de koploper Schijf van Noordhoek wint, dan hebben we de periodetitel", zegt verdediger Tomas Baljeu in zijn wekelijkse praatje met Voetbalinbreda.nl. Clubman Frans Bos voegt er aan toe: "De nacompetitie is bijna niet meer te missen.""Zelfs als we de derde periode niet winnen. We staan op de derde plek en de nummers 1 en 2 hebben al een periodetitel. Wij staan zes punten voor op de nummer 4 Alliance. En die gaan voortaan op zaterdag voetballen. Kortom, we maken een goede kans. Dit is een hele knappe prestatie van een goede en jonge ploeg", aldus de Bredase bestuurder vol goede moed en veel enthousiasme.

SAB - Alliance 2-0 (1-0)
1-0 Joris van de Lande, 2-0 Jordy Den Tenter.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia