JEKA loopt titel 3B nog mis na spektakelstuk

Zondag 13 mei 2018, 19:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Het zit JEKA tegen, maar ook mee in 3B. Zondagmiddag verloor de Bredase koploper opnieuw punten (ditmaal thuis tegen RWB), maar omdat ook concurrent DESK gelijk had gespeeld lijkt de titel een kwestie van tijd.Sportpark Tussen de Leijen wist dat JEKA kampioen kon worden zondag, maar dan moest er gewonnen worden van RWB en DESK moest verliezen. Geen van beiden kwam uit: sterker nog, RWB stond in de tweede helft zelfs even op het punt om te winnen. Het was opnieuw aan Lucas Jacobs te danken dat dat niet gebeurde, want bij een 5-4-achterstand in Breda, zorgde de jonge aanvaller voor de late 5-5, tevens de eindstand. DESK had ook punten verloren, waardoor de voorsprong van de ploeg van coach Bas Liebregts nog vier punten op de club uit Kaatsheuvel, met nog maar twee wedstrijd te gaan.JEKA-verdediger Joris Melis sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl over de krankzinnige pot voetbal. "Het was niet normaal wat er allemaal gebeurde. We kwamen na een minuut al voor, dus begonnen fantastisch. We gaven alleen de goals weg zoals Sinterklaas dat doet op pakjesavond. Wellicht hebben we last van gezonde spanning. Vijf keer scoren moet natuurlijk altijd genoeg zijn om te winnen. We komen heel goed weg met het feit dat DESK ook punten heeft laten liggen. Ik was er vanuit gegaan dat we beiden zouden winnen, dis dit is hetzelfde resultaat. Nu moeten we het komend weekend thuis afmaken tegen Waspik. Zij strijden echter nog tegen degradatie, dus dat gaat een zware pot worden."

JEKA - RWB 5-5 (3-2)
0-1
Lucas Jacobs, 1-1 RWB, 2-1 Jules Philippart, 2-2 RWB, 3-2 Lucas Jacobs, 3-3 en 3-4 RWB, 4-4 Randy Klees, 4-5 RWB, 5-5 Lucas Jacobs.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia