WDS `19 heeft nog een puntje nodig in 4C

Zondag 13 mei 2018, 19:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

WDS kan zich opmaken voor nog een jaar in de vierde klasse. Althans, daar lijkt het op na de doelpuntrijke remise van zondagmiddag tegen het hoger geklasseerde Be Ready.Op sportpark Paradijs ging het vrijwel meteen los qua goals. Spits Leroy Richardson zette de Bredanaars van coach Johan Dijkstra op 1-0, maar Be Ready liet het duel kantelen: 1-2. Opnieuw Richardson en Koen van Kleef kwamen echter met een gepast antwoord in de Haagse Beemden door elk te scoren: 3-2. Toch werd het nog 3-3 en voelde het gelijkspel als een kleine nederlaag voor de Babyblauwen.

"We zijn nagenoeg veilig en hebben nog een punt nodig. Vandaag zijn we bestolen door de grensrechter van Be Ready, die hun ploeg aan een punt heeft geholpen. Die man vlagde alles onterecht af als we erdoorheen kwamen, het was echt enorm frustrerend. Ik scoorde in de laatste minuut de winnende goal en de beste man vlagde wederom voor buitenspel, echt ongekend, ik heb dit niet vaak meegemaakt.""Bij de 2-2 van Leroy Richardson stond hij ook al te vlaggen, maar dat is de enige keer geweest dat de scheidsrechter er niet in meeging. Verder speeldem we zoals de laatste weken een prima pot en werd er weer als team gestreden", aldus WDS-aanvoerder Kevin Keehnen tegenover Voetbalinbreda.nl.


WDS '19 - Be Ready 3-3 (2-2)
1-0 Leroy Richardson, 1-1 en 1-2 Be Ready, 2-2 Leroy Richardson, 3-2 Koen van Kleef, 3-3 Be Ready.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia