Niek Akkermans trekt DIA weer uit de put in 4C

Zondag 13 mei 2018, 19:01, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Als er nood aan de man is (en is er nood aan de man bij DIA) dan is Niek Akkermans een mooie hulplijn in 4C. Zondag won de kwakkelende equipe uit Teteringen weer eens: Raamsdonk was het slachtoffer.DIA begon sterk tegen een gehavend Raamsdonk en kreeg binnen 2 minuten zijn eerste kans. Deze ging met meer geluk dan wijsheid voor Raamsdonk er niet in. Na 7 minuten was het Niek die de 0-1 maakte. Na goed positiespel waarbij de bal via een goede opbouw en kantwisseling bij Niek terecht kwam werd door hem achter de Raamsdonkkeeper geschoten. Hierna kreeg DIA 3 of 4 goede kansen om de wedstrijd op slot te gooien, maar DIA verzuimde de voorsprong te verdubbelen.

En zoals vaker waar de vele kansen van DIA niet werden gemaakt werd de eerste echte kans van de tegenstander gepromoveerd tot een doelpunt. DIA drong nog aan voor rust. Maar de ruststand bleef 1-1. Twee minuten na rust kreeg Raamsdonk zijn tweede grote kans, maar DIA kwam goed weg dat deze op de paal belandde. DIA was gewaarschuwd en schakelde bij. En door twee goals van Niek en een vanuit een vrije trap van Erik kwam DIA op 1-4. Het kreeg daarna nog meer kansen, maar wist niet meer te scoren.DIA-coach Martijn Malinka sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl. "Ik ben blij met de wedstrijdbeleving van mijn spelers vandaag. Die was stukken beter dan de afgelopen weken. Dit resulteerde ook in periodes van goed voetbal. We hebben door dit resultaat weer alles in eigen handen. Maar het gaat niet makkelijk worden om die felbegeerde plek in de nacompetitie om promotie te behalen", doelde hij op de hevige concurrente van RFC en Be Ready.

Raamsdonk - DIA 1-4 (1-1)
0-1 Niek Akkermans, 1-1 Raamsdonk, 1-2 Niek Akkermans, 1-3 Erik Meijerink, 1-4 Niek Akkermans.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia