Bavel bijt tanden stuk op degradatiekandidaat

Zondag 13 mei 2018, 18:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Bavel slaagde er zondagmiddag niet in om zijn stijgende lijn door te trekken. In 3B was laagvlieger ZIGO als een mug tijdens slaapsessie in een hete zomernacht.Dat JEKA afgelopen donderdag niet bij Waspik won tijdens het inhaalduel van de Bredase koploper, was Bavel een doorn in het oog. Bij winst maakteen de Bredase dorpelingen namelijk nog kans op winst van een periodetitel. Nu niet meer. Misschien was het thuisduel van zondag met ZIGO daarom wel zo chaotisch.Sander van Gils opende de score nog wel namens de ploeg van trainer Fred Vrolijk, daarna was het het bezoek dat drie keer op rij scoorde. Robin Adriaansen maakte er 2-3 van, maar wat later stond het al 2-4. De jongelingen Job Betert en Rick van den Maagdenberg redden uiteindelijk een punt voor de gastheren.

Bavel - ZIGO 4-4 (1-1)
1-0 Sander van Gils, 1-1, 1-2 en 1-3 ZIGO, 2-3 Robin Adriaansen, 2-4 ZIGO, 3-4 Rick van den Maagdenberg, 4-4 Job Bedert.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia