Max Wigman wil derde klasse in met `Elite Fenix`

Maandag 14 mei 2018, 19:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

SAB-goalie Max Wigman werd het weekend voor het afgelopen weekend verkozen tot 'KeepersTalent van de week' en dus mocht hij bij onze nieuwe hoofdsponsor winkelen met een waardecheque van 50 euro.

Winnaar!

Aan de Verbeetenstraat sprak de SAB-doelman over het seizoen dat hij met zijn team meemaakt in de zondag vierde klasse B. "We draaien goed, maar we moeten eerst zelf blijven winnen om een periodetitel te pakken. Als we die hebben, dan heb ik vertrouwen in onze ploeg dat we kunnen promoveren naar de zondag derde klasse", klinkt het uit de mond van de 1 meter 95 lange sluitpost, die komend weekend periodekampioen kan worden bij VVR.

Wigman keepte in zijn tienerjaren overigens vijf jaar lang voor de jeugdteams van Willem II. Hij reed bijna dagelijks met een busje naar Tilburg en zat daar niet naast de minste spelers. Virgi van Dijk, ook uit Breda, was in die tijd een medereiziger van Wigman. Van Dijk is inmiddels voor 80 miljoen naar Liverpool getransfereerd. Heeft Wigman dezelfde ambities nog? "Haha, nee. Ik kan soms ook niet twee keer per week trainen. Ik zit prima op mijn plek bij SAB, waar ik het naar mijn zin heb. Ik hoef niet hogerop, of het moet met SAB zijn."

De keuze van Wigman viel uiteindelijk op de Elite Fenix (foto). Voor de keepers die deze ook willen hebben, of in het andere ruime assortiment willen speuren, ga naar www.keeperstalent.nl!

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia