KeepersTalent van de week: Luc van Dongen

Dinsdag 15 mei 2018, 17:30, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Vanaf heden slaan KeepersTalent Breda en Voetbalinbreda.nl de handen nog meer in één. De keeperswinkel aan de Verbeetenstraat 19, die ook een mooie webhop heeft, gaat samen met ons wekelijks een keeper flink belonen.

Winnaar!

N
a wekelijks goed beraad kiezen we wie de beste keeper van het weekend was in de Gemeente Breda. Diegene krijgt van KeepersTalent.nl een waardecheque van maar liefst 50 euro (!) waarmee hij nieuwe keepershandschoenen mag uitkiezen.

Ditmaal is Luc van Dongen gekozen tot de beste keeper van afgelopen weekend. In de zondag derde klasse A maakt hij een spannend seizoen mee. UVV promoveerde vorig jaar en inmiddels is de strijd tegen degradatie in volle gang. Positief is dat de club uit Ulvenhout handhaving in eigen hand heeft tijdens de laatste twee speelronden van 3A. Van Dongen keepte afgelopen zondag tegen RBC, waarin er gewonnen moest worden om boven de streep te geraken, een sterke wedstrijd. Hij pakte niet alleen twee keer een 1op1-situatie, zijn aanwezigheid zorgde ook voor twijfels bij de penaltynemer bij een 0-0-stand: hij schoot naast. De Bredase dorpelingen wonnen met 2-0 op sportpark Jeugdland met Van Dongen als één van de uitblinkers.

Voor die paar mensen die nog niet van KeepersTalent gehoord hebben, ga even heel snel kijken op hun website (klik hier) of wip langs in de gave winkel aan de Verbeetenstraat 19. Er is behalve een riant assortiment ook zeer klantvriendelijk en geschoold personeel aanwezig.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
    Sponsor SAMBA
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia