Christianen verruilt Baronie voor Beek Vooruit

Woensdag 06 juni 2018, 08:00, door Redactie.

Kobus Christianen (foto) verlaat zondag Hoofdklasser Baronie na dit weekend voor Beek Vooruit. Bij de zondag tweedeklasser wordt hij herenigd met zijn ex-ploegmaat Jorn Sweres.

foto door Jos Thommassen

Voor Christianen komt een eind aan zijn avontuur op sportpark de Blauwe Kei, waar hij zowel een degradatie als kampioenschap meemaakte. De middenvelder, die ook op andere posities uit de voeten kan, kondigde vrijdagmiddag aan naar Prinsenbeek te vertrekken. "Zondag speel ik mijn laatste wedstrijd voor Baronie. Ik wil iedereen van de club ontzettend bedanken voor alle support en gezelligheid de afgelopen jaren. Komend seizoen Beek Vooruit", zo deelde hij zijn tot de verbeelding sprekende move naar het Bredase dorp op social media.Voetbalinbreda.nl sprak met Beek Vooruit-coach Arno Gabriëls, die zijn selectie danig versterkt ziet worden. "Kobus Christianen is een goede vriend van onze speler Jorn Sweres, die samen nog bij NAC Breda in de jeugd, maar ook bij Jong NAC Breda hebben gespeeld. Ook is Kobus vanaf die tijd met Jorn een keer gaan carnavallen en helpen bij de carnavalsvereniging. Sinds toen heeft hij al een binding met Prinsenbeek en spelers van Beek Vooruit. Ik ben blij met deze aanwinst. Hij heeft een goede beleving en winnaarsmentaliteit."

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia