`Vandalen` plegen aanslag op Hoge Vucht-kantine

Dinsdag 29 mei 2018, 18:00, door Redactie.

Afgelopen zaterdag kreeg SC Hoge Vucht-clubman Hassan Lammou een grote shock te verwerken. De oprichter van VV Barça (nu SC Hoge Vucht) zag hoe de kantine van de multiculti-club half in puin lag.Via de Facebook-pagina van de club uit Breda-Noord is een video te zien, die Lammou zelf heeft gemaakt met zijn smartphone. Daarin is te zien hoe diverse ramen zijn ingegooid van het clubhuis op sportpark de Wisselaar. "Een zielige actie van een aantal zielige personen die denken dat je door een aantal ramen te vernielen je de club of enkele personen binnen de club kan raken. De club zit in het hart en niet in een gebouw of elders."

"En daar komen ze nooit van hun leven bij. Alleen maar liefde voor de jongens die mee hebben zitten opruimen
#dezelubmaakjenooitkapot#", zo post het social media-account van de zondag vierdeklasser. Wie er precies achter de vernielingen zitten wil men nog niet kwijt of weet men nog niet. Om de video te bekijken kun je hier klikken of kopieer de onderstaande link, zodat je op de Facebook-pagina terecht komt van SC Hoge Vucht.

http://www.facebook.com/SCHOGEVUCHT/videos/811065885748686/Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia