KeepersTalent van de week: Jorg Feskens

Donderdag 31 mei 2018, 15:00, door Redactie.

Vanaf heden slaan KeepersTalent Breda en Voetbalinbreda.nl de handen nog meer in één. De keeperswinkel aan de Verbeetenstraat 19, die ook een mooie webhop heeft, gaat samen met ons wekelijks een keeper flink belonen.

Winnaar!

N
a wekelijks goed beraad kiezen we wie de beste keeper van het weekend was in de Gemeente Breda. Diegene krijgt van KeepersTalent.nl een waardecheque van maar liefst 50 euro (!) waarmee hij nieuwe keepershandschoenen mag uitkiezen.

Ditmaal is Jorg Feskens gekozen tot de beste keeper van afgelopen weekend. In de zondag derde klasse A maakte hij, weliswaar als reservekeeper, een spannend seizoen mee. Afgelopen zondag moest de B-junior (!) keepen omdat Luc van Dongen geblesseerd is. Feskens kreeg dan wel drie tegengoals, hij hield zich verder zeer knap staande. De tiener voorkwam nog een aantal tegengoals in de soort finale om handhaving tegen directe concurrent Hontenisse in 3A. De jeugdgoalie heeft zijn eerste echte visitekaartje dus afgegeven.

Voor die paar mensen die nog niet van KeepersTalent gehoord hebben, ga even heel snel kijken op hun website (klik hier) of wip langs in de gave winkel aan de Verbeetenstraat 19. Er is behalve een riant assortiment ook zeer klantvriendelijk en geschoold personeel aanwezig.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia