Tom Croes gaat terug naar Unitas `30 ZO

Zaterdag 02 juni 2018, 12:00, door Redactie.

Voor Tom Croes (foto) zit het avontuur in Tuinzigt er na een seizoen op. De aanvallende middenvelder van TVC Breda keert terug bij tweedeklasser Unitas '30 ZO.

foto door Jos Thommassen

De 27-jarige Bredanaar verruilde afgelopen zomer de club uit Etten-Leur, nadat hij er enkele jaren actief was. Daarvoor speelde hij nog voor Hoofdklasser Baronie en eersteklasser JEKA. Opvallend genoeg maakte hij de overstap dus naar sportpark Kwakkelhut, waar hij dit seizoen een anonieme rol vertolkte in de vijfde klasse. "Ik wil weer hogerop. Ik heb niet kunnen laten zien wat ik kan. Is ook mijn eigen schuld hoor, maar ik trek het zo niet meer. Het is zonde geweest, want bij TVC Breda waren er wel spelers met goede bedoelingen, alleen wilden er te weinig anderen in meegaan. Ik had er meer van verwacht, maar vanaf de eerst maand werd al duidelijk dat de trainingsopkomst niet best was. Dan is het onmogelijk om als team ergens naar toe te groeien. Dan komen er irritaties en was het elke zondag de vraag met hoeveel man we stonden en wie dat dan zouden zijn."Omdat er bij TVC Breda een grote leegloop aan de gang is en de nieuwe coach Twan van Fessem het nieuwe beleid volgt door het inpassen van een hele hoop jeugdspelers, keek Croes ook verder. "Omdat ik altijd goed contact heb gehouden met een aantal spelers van Unitas '30 en zo is het balletje weer gaan rollen de laatste weken. Het is een mooie vereniging met een leuke spelersgroep. Ik weet nog dat ik zwaar geblesseerd raakte, ze hebben me toen echt fantastisch geholpen met mijn kwetsuur aan mijn knie. Ze hadden een samenwerkingsverband met een fysiotherapie-praktijk in Etten-Leur. Elke dinsdag stond er iemand klaar die me van a tot z geholpen heeft met het herstel. Ik heb dus een warm gevoel bij Unitas '30 en kan niet wachten om weer te laten zien wat ik in huis heb", besloot de symathieke linkspoot zijn betoog tegenover Voetbalinbreda.nl.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia